lördag 30 maj 2009

it's all in my head

Ringde sjukvårdsupplysningen men sköterskan där trodde att det nog inte var någonting. Framför allt inte efter det kom fram att jag lider av depression och sf. Hon tyckte att jag skulle ta en promenad och sen ringa tillbaka. Vilket jag faktiskt gjorde, och okej, domningarna försvann lite men det gör ju fortfarande ont osv. Och precis som alla andra så sa hon att det inte kunde vara en blodpropp för då är man jättesvullen och får en rodnad. Visst, det är säkert dom vanligaste symptomen, men samtidigt så står det ju överallt att just blodpropp i benet kan vara svårdiagnostiserat eftersom det inte alltid märks så mycket. Så jag vet inte, direkt lugnad blev jag inte. Är det inte bättre på måndag så ringer jag vårdcentralen och försöker få tid - även om dom antagligen bara säger precis samma sak.

5 kommentarer:

Ulle sa...

Men har du testat att ta några korta promenader om dan, det räcker ju att gå till brevlådan o tillbaka, så du håller igång cirkulationen i benen. Hjälper det så är det ju inget o hjälper det inte så kan det vara nåt annat. Bara ett tips från nån som älskar att oxå röra på sig...eller not! Just idag är jag lite sugen på att göra nåt men självklart lyckades jag göra nåt på hundkursen igår så jag är lite svullen o har ont i min hälsena. Cykla funkar o gå en del. Fast å andra sidan så kanske det gör att jag håller mig still o då kanske mitt bäcken hinner vila lite med? Blev massa skrivet här visst:-) Men testa att röra lite o ofta så kanske det blir nåe bättre:-)

Jenny sa...

Jo, jag ska försöka göra det. Kruxet är ju bara att komma ihåg det. Tycker tiden går så fort hela tiden, vips har jag suttit stilla i flera timmar och det känns som en kvar typ. Får kanske börja ställa mobilen på ringning en gång i halvtimmen tills jag har "lärt" mig.

Tror inte du behöver röra på dig så mycket idag om du stått med elvisp och gjort deg:)

Ulle sa...

Var en baggis o göra deg:-) Och JO jag behöver röra på mig...har börjat föra sån dagbok på shapelink.se:-) Jag går för tillfället UPP i vikt:-D

Och ja, varför inte ställa mobilen, kanske varannan timme för kort promenad iaf:-) Min mobil plingar för allt, fotbollsträningar, vitamindax för bebis, kom ihåg allt möjligt:-)

Helene sa...

Hej!

Jag har inte din mejladress så jag kan inte skicka lösenordet... ;-)

Jenny sa...

Ah, glömde såklart skriva den. jenny_@home.se