måndag 25 maj 2009

kort uppdatering

Hoppsan, nu har det visst gått en sån där evighet igen sen jag skrev sist. Tur att det blivit ett par små twitterinlägg ibland så ni vet att jag fortfarande lever iaf;)

Har egentligen inte hänt så värst mycket sen sist. Var en vecka på jersey och mådde skitdåligt mest hela tiden. Var yr och kände mig jättekonstig och var helt säker på att jag skulle dö flera gånger. Nu gjorde jag ju uppenbarligen inte det, men jag har ändå en smygande känsla av att det kanske var mitt sista jersey-besök i det här livet.
Var hos neurologen för två veckor sen och fick gjort en lumbalpunktion. Får svar på den om ytterligare två veckor. Tror inte den kommer visa nåt konstigt, men vi får väl se. Skönt att ha gjort den iaf. Fast jag var rejält nervös och orolig innan, rädd för att må jättedåligt efteråt som filterpimpen gjorde. Men jag hade tur och hade inga större besvär mer än att jag hade ont i ryggen i ett par dagar efteråt. Annars kändes det inte som att läkaren tog mig på nåt större allvar. Han gjorde en kortare undersökning, sa att han inget hittade och sen var det inte mycket mer med det. Ska dock insistera på att få en tid för magnetröntgen vid nästa besök, för det här funkar inte. Jag kan inte gå och vara orolig på det här viset längre, speciellt som det fortfarande finns massor med saker som mycket väl skulle kunna bero på en hjärntumör. Som att mitt minne nuförtiden är ganska ickeexisterande. Det är riktigt skrämmande hur dåligt det är faktiskt. Visst, det kan ju bero på andra saker också, men... Näe, det enda alla mina symptom har gemensamt är just hjärntumör - då är det väl inte så jävla konstigt att det är det jag tror att det är heller?!

Har tid hos ögonsjuksköterska nästa vecka för att undersöka vad jag har för synfel också. Tydligen är det nåt fel på mitt stereoseende och jag har eventuellt en dold skelning. Kort sagt så är mina ögon helt störda och kunde jag så skulle jag gå igenom livet blundande.

Det tar liksom aldrig slut md skit känns det som och snart orkar jag inte mer. Så ni ser, det är lika bra att jag aldrig skriver nåt här för det handlar bara om allt som är fel på mig. Och det är ju inget kul att läsa om...

2 kommentarer:

Ulle sa...

Vill visst läsa det du skriver här!

Anonym sa...

Saknar också dina inlägg.. twitter är för opersonligt.. Man förstår aldrig sammanhanget. OCH en blogg är till för att skriva av sig.. Inte till för bara dem som lever i ett rosa skimmer med deras problemlösa liv!! styrkekram från anonym läsare på Öland..