tisdag 17 mars 2009

känner ingenting

Kvart i sex ringde telefonen. Då hade jag redan gett upp "hoppet" om att hon skulle ringa, så jag och mamma var ute och gick då. Hon sa att dom inte hittat nåt konstigt och när hon påpekade att jag inte lät särskilt glad över beskedet så sa jag ju att jag inte litade på det eftersom det inte användes kontrast - och hon sa inte emot mig. Hon tyckte själv att det var konstigt att dom valt att röntga utan. Så nej, jag är inte löjlig, eller vad man nu vill kalla mig, när jag vägrar tro på att där inget finns. När jag envisas med att säga att allt inte syns utan kontrast.
Vidare sa hon att hon fått besked från neurologen att det skulle dröja lite drygt tre månader för mig innan jag får nån tid, så det betyder ju att jag har prioriterats till viss del. Hon tyckte att jag skulle ringa dit nästa vecka för att försöka pusha på lite, säga att jag kan ta en återbudstid osv. Om det inte hjälper så ska jag utnyttja vårdgarantin och be dom hjälpa mig att få tid nån annanstans. Tror att det borde gå att få tid i göteborg, på frölunda specialistsjukhus t ex.

Så så är det med det. Nu ska jag gå och ta mig en alvedon eller två. Vaknade återigen med huvudvärk idag, men det är först nu som den börjat bli besvärlig.

Inga kommentarer: